Рестораны

Гридниця
1
prevnext

Гридниця

Нет голосов.
ресторан
Адрес:
Львов
75 км Львов-Киев, Олеський замок
Телефон:
+38 067 6711303, +38 (032) 2423849, +38 (032) 2423850
Сайт:
www.grydnycia.lviv.ua
Я люблю / не люблю этот клуб

Описание Grydnytsia

Стіни Олеського замку упродовж майже тисячолітньої історії увібрали стільки пристрастей, сліз, шаленств, поглядів і подихів людей, що продовжують жити їхнім життям і сьогодні, спокушаючи вас мереживом асоціацій, заманюючи до лабіринтів залів, де нечутно походжають привиди колишніх харизматичних власників.

Від вражень перехоплює подих. Та так, що Вам захочеться перехопити не туристичну канапку, а чогось княжого-калорійного, хильнувши трохи „для хоробрості”. В такому разі ми чекаємо Вас у Гридниці.

Ви помиляєтеся, якщо гадатимете, що Гридниця – це стилізований шинок „під середньовіччя”. Бо це справжня середньовічна ресторація при замку для перепочинку царського і панського війська.

Слово "гридниця" давніше за Олеський замок. Гридницею називали покої при княжому замку, де відпочивали гридні – царська охорона, княжа дружина і навіть шляхта. Тут князь приймав чолобитників, відзначали найважливіші події і справляли весілля – молодих величали князем і княгинею.

Товстелезні мури, куті облямівки і дверні клямки, масивні дубові столи і свічники на них… У Гридниці все просякнуте духом королівської влади, шляхетного лицарства і відданого кохання. У нас модерновий лише сервіс і обладнання кухні. Натомість рум’яні панянки у парчевих сукнях так само щиросердо подають українські смаколики: тушкування, печеню, вареники у сметані тощо.

В одному із залів за кількаметровими мурами Вас ніхто не потурбує необачним телефонним дзвінком. Натомість Ви зможете завжди залишатись на зв’язку, якщо оберете другий зал.

Наша Гридниця – це місце, куди можна повести людину не знайому із українською кухнею, яка хоче відчути дух галицького середньовіччя, і людину, яка понад усе цінує щиру атмосферу затишку. Це місце і для дружньої компанії хлопак, і освідчення віч-на-віч. Святкування визначної події чи романтичний вечір – особливі причини для відвідин цього закладу.

Середньовічна музика у ресторані допоможе вам повністю поринути в епоху лицарства і романтизму.

Тут досі витає дух аристократичної Галичини, який пам’ятає пишні балі і прийоми з багатими столами, повними кухлями і веселими жартами. Сьогодні і Ви зможете урочисто відсвяткувати важливу подію у Вашому житті.

Последние сообщения

implant.myauris
implant.myauris
Комментирует профайл
My Auris Dental Clinic 11Bis Nguyen Gia Thieu, Ward 6, District 3, City. Ho Chi Minh Mon - […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
AlSaha UA Blog Alsaha Ukraine Store Youtube Video Online Channel - Блог о Красоте, […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
Будьте в Гармонии с Природой и Окружающим миром! Не забывайте быть красивыми с натуральной […]
ribkov.n
ribkov.n
Комментирует заведение
Лучший бар на ул. Большая Васильковская 1-3/ Бассейная 2. Большой выбор напитков и любой […]
web-noticia web-noticia
web-noticia web-noticia
Комментирует новость
https://diaesportivo.com/
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100