Рестораны

Бухта Викингов
1
prevnext

Бухта Викингов

Нет голосов.
ресторан
Адрес:
Львов
ул. Кн. Ольги, 5а/1
Сайт:
www.viking.com.ua
Я люблю / не люблю этот клуб

Описание Viking Bay

В заповідних урочищах Старосельського лісництва (лише в 12-ти кілометрах від Львова в напрямку Бібрки) серед вкритих лісами пагорбів розташувався комплекс відпочинку "Бухта Вікінгов". Двадцять хвилин на авто - і Ви потрапляєте в маленькі Карпати, у світ активного і вишуканого відпочинку. Відпочинок у "Бухті Вікінгів" - це ідеальний варіант для людей, які втомилися від роботи, але не мають часу надовго її покидати. Адже менш, ніж півгодини машиною зі Львова у напрямку Бібрки, і Ви на відпочинку.

Серед лісової гущавини розташоване озеро з кришталево чистою водою. Зрідка на синій гладіні озера здіймається легенька хвилька і чутно, як риба, порушуючи довколишню тишу, б'є хвостом. Біля берега пришвартувався справжній дракар - корабель вікінгів, що править тут за ресторан. Довкола розташовані двоповерхові котеджі. Виглядають, мов намальовані, але всередині них є все , необхідне для комфортного відпочинку - починаючи з чисто побутових вигод і закінчуючи сателітарним телебаченням й окремим телефоном.
Чимало розваг пропонує "Бухта вікінгів" любителям активного відпочинку. Серед вдало вписаних у ландшафт витворів паркової архітектури - альпійських гірок, мостиків, невеликих фонтанчиків, - прокладені асфальтовані доріжки для катання на велосипедах, роликових ковзанах. На території відпочинкового комплексу є також чудово упоряджені тенісні корти, футбольний, баскетбольний і волейбольний майданчики.

Последние сообщения

implant.myauris
implant.myauris
Комментирует профайл
My Auris Dental Clinic 11Bis Nguyen Gia Thieu, Ward 6, District 3, City. Ho Chi Minh Mon - […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
AlSaha UA Blog Alsaha Ukraine Store Youtube Video Online Channel - Блог о Красоте, […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
Будьте в Гармонии с Природой и Окружающим миром! Не забывайте быть красивыми с натуральной […]
ribkov.n
ribkov.n
Комментирует заведение
Лучший бар на ул. Большая Васильковская 1-3/ Бассейная 2. Большой выбор напитков и любой […]
web-noticia web-noticia
web-noticia web-noticia
Комментирует новость
https://diaesportivo.com/
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100