Бары

Прага
1
prevnext

Прага

Нет голосов.
бар пивной ресторан паб
Адрес:
Львов
вул. Гнатюка 8
Телефон:
(+380 322) 260-24-42
Сайт:
www.praga.lviv.ua
Я люблю / не люблю этот клуб

Описание Prague

У самому серці старовинного Львова розмістився ресторан «Прага».


Культурний, діловий та історичний центр перетнулися в цьому куточку Львова. Рестораном у центрі міста важко кого-небудь здивувати, але ресторан «Прага» у Львові, заслуговує на особливу увагу. Це дещо особливе. Під назвою «Прага» ви знайдете не тільки вишуканий ресторан, але і демократичний паб-бар, а також романтичну кав’ярню. У сучасному різноманітті закладів ім'я ресторану «Прага» користується пошаною й заслуженою увагою.


Три зали: ресторан, паб, кав’ярня, здатні подарувати затишок і гарний настрій гостям з різними смаками. Ресторан «Прага» втілює вишуканість. Просторий зал, затишні столики, продумане світло - ідеальне місце, як для романтичних вечерь, так і для ділових зустрічей. Інтер'єр залу виконаний у стилі „Ар Нуво”. З першого погляду зрозуміло, що Ви опинилися у європейському ресторані. Вас оточують копії картин та плакатів чеського художника Альфонса Мухи, що створюють особливу атмосферу легкості та чуттєвості.


Ресторан «Прага» у Львові пропонує для іноземних гостей та жителів міста блюда української та європейської кухні у великому асортименті. Особливе місце займають страви чеської кухні та національні колоритні блюда. У кухні ресторану готують, дотримуючись унікальних традицій національної майстерності. Це не дивно - адже чеська та українска кухні славляться смачними та вишуканими стравами. Особливо потрібно відзначити паб-бар «Прага».


Паб у Львові – це в деякій мірі екзотика. Головний напій, зрозуміло, - пиво! Тут його подають більше 15 сортів. Класичне чеське розливне пиво, виликий вибір пляшкового пива та інших напоїв, холодні та гарячі закуски, створюють відчуття, простоти, розслабленості, сприяють дружній бесіді.


Паб улюблене місце багатьох чоловіків. Тут, зазвичай, досить галасливо й демократично. Де ще можна подивитися футбольний матч на великому екрані, у дружній компанії, за кухлем пива? Звичайно у пивному барі «Прага». Великі дерев’яні бочки, чудові дерев’яні меблі і, в той же час, сучасна техніка та живі виступи артистів. Дизайнери розташували столики, крісла, диванчики так, щоб відвідувачі почували себе затишно, але не занадто відірваними від решти залу. Саме атмосфера - одна з головних особливостей «Праги». Можна гарантувати, що кожен гість тут буде почувати себе вільно й затишно. Неординарність і багатоплановість пабу «Прага» нікого не залишить байдужим.


Кав’ярня «Прага» стилізована під затишний празький дворик. Атмосферу старовинного куточка древнього міста передають інтер’єр залу, що стилізований під екстер’єр. Аксесуари, вигадливо прикрашена стеля - все нагадує про далеке й близьке по духу місто – старовинну і прекрасну Прагу. У кав’ярні «Прага» добре розташуватися компанією, обговорити справи за кавою, провести вечір в романтичній обстановці з коханою людиною. Для романтичної вечері це місце здається найбільш вдалим, тому що в обстановці панує смак і почуття стилю.


Кав’ярня у Львові - це завжди частинка вільного і солодкого життя, з легким присмаком кохання. Меню кав’ярні «Прага» відрізняється яскравим українсько-чеським акцентом. Чого вартий лише знаменитий львівський сирник? Незважаючи на різне призначення, всі три зали (ресторан, паб, кав’ярня) «Праги» гостинні й налаштовують до спокійної й приємної трапези. Всі ці три складові, зібрані під одним дахом, створюють нове явище серед різноманіття ресторанів Львова. Отже, «Прага» - це й гарний ресторан, і пивний бар, і кав’ярня, і клуб, і концертний майданчик. А разом, все це постає унікальним і невід’ємним явищем львівского життя з легким присмаком Праги.


У комплексі «Прага» ви точно переконаєтеся, що таке сучасна якість і відмінний сервіс.

Последние сообщения

implant.myauris
implant.myauris
Комментирует профайл
My Auris Dental Clinic 11Bis Nguyen Gia Thieu, Ward 6, District 3, City. Ho Chi Minh Mon - […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
AlSaha UA Blog Alsaha Ukraine Store Youtube Video Online Channel - Блог о Красоте, […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
Будьте в Гармонии с Природой и Окружающим миром! Не забывайте быть красивыми с натуральной […]
ribkov.n
ribkov.n
Комментирует заведение
Лучший бар на ул. Большая Васильковская 1-3/ Бассейная 2. Большой выбор напитков и любой […]
web-noticia web-noticia
web-noticia web-noticia
Комментирует новость
https://diaesportivo.com/
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100