Aфиша

Мария Бурмака

(Киев, ул. Крещатик, 44-Б )

пятница, 29/03/2013

Описание

Відчуй себе українцем , відчуй себе живим, приходь на концерт Марії Бурмаки!
29 березня
початок о 22.00
вхід 60 грн.

Навесні Марія Бурмака  планує представити нову концертну програму у різних містах України. Слухачі почують  пісні, що увійдуть до нового альбому співачки,  робота над яким велась останні два роки, і він майже готовий до випуску. Назви до альбому ще немає, можливо її і підкажуть слухачі, що прийдуть послухати нові і добре відомі пісні співачки..  Серед пісень , що увійдуть до нового  альбому, і які звучатимуть на цих концертах, є багато тих, що вже знайомі слухачеві. Це і пісня «Не забувається любов», відеокліп на яку був у ротації українських музичних телеканалів… І «Прочитай мої слова по губах», що була записана спільно із україно-сербським колективом «Shopping Hour».. Широко відомі  інтернет-спільноті  пісні «Хранителі надії» та « Все починається, коли..» -- слайдшоу  на ці патріотичні  композиції із фотографіями нашої недавньої історії викликали неабиякий резонанс  як у соціальних мережах, так і на громадсько-політичних ресурсах..Пісню «Слова» із репертуару  «Піккардійської Терції»  Марія записала спеціально до концерту Піккардійців , а оскільки вона звучить у виконанні Марії особливо трепетно, з дозволу хлопців було вирішено  включити її до нового альбому, а відтак і до нової концертної програми.  Незадовго до початку цієї серії концертів було відзнято відеокліп на пісню «Радіохвилі»..В якості героя в кліпі знявся культовий український радіодіджей Олег Бурєнін, що в різні часи вів вечірні і нічні радіо-шоу на різних радіостанціях, а також телепрограму   «Зона Ночі» на Новому  каналі. Його голос впізнаваний, знайомий багатьом. А головна ідея пісні і кліпу — це невидимі зв’язки, почуття і послання …Можливо, вони  зрозумілі не всім, але вони обов’язково доторкаються до сердець тих, кому адресовані.. «І деколи навіть чужі почуття озвуться резонансом у твоїй душі, коли ти натрапиш на них у нічному ефірі улюбленої радіостанції» — так говорить Марія про головний меседж  цієї пісні.. Також на концерті декілька пісень буде виконано вперше — «Я залишусь», «Називала іменем сон» та інші ..

Концерти у клубах-це особлива атмосфера, це відчуття близькості  і інтимності, тому кожен концерт стане унікальною імпровізацією, коли глядачі також зможуть брати участь у побудові концертної програми, адже багато пісень Марії Бурмаки її прихильники  знають напам`ять, ці пісні в різний час ставали саундтреками різних життєвих моментів для багатьох. На прохання слухачів, Марія виконуватиме ті відомі пісні, які особливо захоче послухати аудиторія.  Ну і звісно, відповіді на запитання, спілкування із аудиторією, виконання Марією своїх улюблених пісень світової музичної класики — все те, що і вирізняє клубні, «домашні» концерти, робить їх теплими, світлими і душевними.

Поєднання трепетного романтизму і  пронизливої лірики із натхненням та  пасіонарністю патріотичних пісень , особливий тембр голосу і надзвичайна відвертість і щирість виконанням – ось що є унікальним у творчості Марії. ЇЇ пісні давно вже стали частиною української історії.

Последние фотоотчеты из клуба 44

ANTI PARTY 44 пятница, 20/12/2013
ANTI PARTY
пятница, 20/12/2013
Факультет 44 суббота, 16/11/2013
Факультет
суббота, 16/11/2013
Бумбокс afterprty 44 пятница, 08/11/2013
Бумбокс afterprty
пятница, 08/11/2013
Только зарегистрированные пользователи могут добавлять комментарии. Войдите или зарегистрируйтесь.

Последние сообщения

web-noticia web-noticia
web-noticia web-noticia
Комментирует профайл
Mostbet: Çok Yüksek Oranlar, Güvenilir Ödemeler ve Çok Çeşitli Spor Etkinlikleri 
jkespinalseo
jkespinalseo
Комментирует профайл
https://vigocio.es/
jkespinalseo
jkespinalseo
Комментирует профайл
https://comerciojusto.com.mx/
implant.myauris
implant.myauris
Комментирует профайл
My Auris Dental Clinic 11Bis Nguyen Gia Thieu, Ward 6, District 3, City. Ho Chi Minh Mon - […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
AlSaha UA Blog Alsaha Ukraine Store Youtube Video Online Channel - Блог о Красоте, […]
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100