Aфиша

MOONCAKE

(Киев, Московский проспект, 13-В )

воскресенье, 01/04/2012

Описание

MOONCAKE & EMBILIGHT
1 квітня | 20:30 | «Underground Music Hall» | Київ

1 квітня (неділя) «AZH Promo» представляє спільний концерт російського гурту MOONCAKE та киян EMBILIGHT– атмосферний інструментальний вечір із космічним візуальним супроводом.

MOONCAKE – московський інструментальний гурт, що грає на межі арт-, спейс- і пост-року. Їх музику часто порівнюють з Pink Floyd і Mogwai. При цьому колектив створив власну атмосферу, виробив легко пізнаваний стиль і звук, уміння поєднувати полярні емоції від безвихідної печалі до ейфорії і захвату. Музика MOONCAKE звучить у програмах пізнавального каналу «Моя планета» про науку, історію та подорожі, у виставі «Who let the bird’s out?» об’єднання театрів сучасного танцю «ЦЕХ», відкриваючи безмежний космос у кожному життєвому предметі.

Найбільший у світі медіа-ресурс, присвячений інструментальній музиці TheSilentballet.com поставив альбому MOONCAKE «Lagrange Points» оцінку 8 з 10 балів: «Росія довго чекала на гурт, який міг би гідно конкурувати із західними артистами. Саме таким гуртом може стати MOONCAKE». На київському концерті MOONCAKE представлять свіжий матеріал із другого повноформатного альбому, над записом якого працюють.

EMBILIGHT – київський гурт, що створює музику у чуттєвому поєднанні пост-року  та ембієнту. Розлогі звукові пасажі змінюються тихими ліричними композиціями із чарівним вокалом. Їх об’єднує одне – гармонія. Якщо шукати аналогії у світі музики – це Radiohead, Sigur Ros, Jeniferever, Kyte та EF.

За час свого існування команда пережила кілька метаморфоз, експериментуючи зі стилями та складом. Але тепер процес пошуку себе успішно закінчився, і EMBILIGHT знайшли, нарешті, своє справжнє обличчя. На концерті звучатимуть їх кращі композиції і дещо з нового матеріалу.

Зігравши разом вперше два роки тому, MOONCAKE та EMBILIGHT знову виступатимуть на одній сцені 1 квітня, у київському «Underground Music Hall», що на пр. Московський 13В.


Квитки в магазині «Правда Б» (з 12:00 до 20:00)
(м. Льва Толстого, вул. Пушкінська 31-Б, тел. 0674523330)
90 грн. – перша партія (60 штук)
120 грн. – наступна (90 штук)
150 грн. – в день концерту





Только зарегистрированные пользователи могут добавлять комментарии. Войдите или зарегистрируйтесь.

Последние сообщения

implant.myauris
implant.myauris
Комментирует профайл
My Auris Dental Clinic 11Bis Nguyen Gia Thieu, Ward 6, District 3, City. Ho Chi Minh Mon - […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
AlSaha UA Blog Alsaha Ukraine Store Youtube Video Online Channel - Блог о Красоте, […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
Будьте в Гармонии с Природой и Окружающим миром! Не забывайте быть красивыми с натуральной […]
ribkov.n
ribkov.n
Комментирует заведение
Лучший бар на ул. Большая Васильковская 1-3/ Бассейная 2. Большой выбор напитков и любой […]
web-noticia web-noticia
web-noticia web-noticia
Комментирует новость
https://diaesportivo.com/
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100