Aфиша

Олег Собчук (С.К.А.Й.)

(Киев, пл. Бессарабская, 2 )

пятница, 28/01/2011

Описание

28 січня – Олег Собчук (С.К.А.Й.) з сольним проектом «MUZA»

28 січня (п’ятниця) в 20:00 у фестиваль-ресторації "Диван" відбудеться гучна музична подія: вокаліст гурту С.К.А.Й. Олег Собчук презентує сольний проект під назвою «MUZA»!

Під час роботи над альбомами гурту С.К.А.Й. Олег Собчук паралельно створював пісні, які не вписувалися в концепцію роботи колективу. Після релізу альбому «!» («Знак оклику»), на початку 2011 у Олега з’явився час попрацювати над «неформатними» для СКАЙ, але дуже близькими до душі творами.

Олег Собчук: «Гурт С.К.А.Й. – це гурт, який для мене буде завжди на першому місці, я приділяю йому 90% свого часу і так буде й надалі. Проте гурт вже сформований і має свого слухача. Ми не хочемо вносити в цю музику зміни, змішувати стилі і робити зі С.К.А.Й. вінегрет, тому й формуємо нову абсолютно іншу програму під назвою «MUZA».

Сольний проект Олега Собчука суттєво відрізняється від творчості С.К.А.Й., насамперед акустичним підходом у звучанні і присутністю максимальної кількості експериментів з різними музичними напрямками – від акустики до електроніки, від саксофону до діджейського сету. Не виключені експерименти з мовами, а також з кількістю учасників проекту.

Олег Собчук: «Ідея створення сольного проекту «Муза» виношувалася мною вже давно. За 9 років моєї музичної кар’єри накопичилося дуже багато цікавого музичного матеріалу, який не вписується в рамки гурту С.К.А.Й., але який є не менш красивим. Тому було вирішено створити концертну програму, де б реалізувалися наші найбожевільніші музичні фантазії».

Концертна програма «MUZA» – це 15 пісень, серед них два кавери (Depeche Mode – Enjoy the silence, та кавер-сюрприз), а також низка несподіваних дуетів. Окрім вокаліста у складі проекту є гітарист та клавішник. Проте кількість музикантів у проекті не є сталою. З розвитком програми до музикантів приєднуватимуться майстри гри на інших чудових інструментах, зокрема саксофоністи, флейтисти, тромбоністи і навіть діджеї.

Першою ластівкою сольного проекту стала пісня-дует фольк-співачки Марти Шпак і фронтмена гурту С.К.А.Й. Олега Собчука під назвою «Історія». Наприкінці січня в український телеефір вийде кліп на цю композицію.

Коли: 28 січня (п’ятниця) в 20:00
Вхід: попередній продаж – 80 грн, в день концерту – 100 грн.

Кількість квитків обмежена!

Собираются пойти (1)

valentinavezerckaya
Только зарегистрированные пользователи могут добавлять комментарии. Войдите или зарегистрируйтесь.

Последние сообщения

implant.myauris
implant.myauris
Комментирует профайл
My Auris Dental Clinic 11Bis Nguyen Gia Thieu, Ward 6, District 3, City. Ho Chi Minh Mon - […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
AlSaha UA Blog Alsaha Ukraine Store Youtube Video Online Channel - Блог о Красоте, […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
Будьте в Гармонии с Природой и Окружающим миром! Не забывайте быть красивыми с натуральной […]
ribkov.n
ribkov.n
Комментирует заведение
Лучший бар на ул. Большая Васильковская 1-3/ Бассейная 2. Большой выбор напитков и любой […]
web-noticia web-noticia
web-noticia web-noticia
Комментирует новость
https://diaesportivo.com/
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100