Анонсы

Paul Oakenfold @ Alta Centr. Kiev  23/12/2006

Paul Oakenfold @ Alta Centr. Kiev 23/12/2006

18-12-2006

B-Creative презентує:

Godskitchen Worldwide 2006
23 грудня 2006, 22:00
м. Київ, Альта Експо,
пр. Московський 11 А

вперше в Україні
ексклюзивний виступ
PAUL OAKENFOLD
WWW.PAULOAKENFOLD.COM WWW.PERFECTO-FC.COM
CHIEF_MC, DИНАМІТ, SLAVA FLASH

Свій стиль він описує так: «Транс, що я люблю, не тільки інструментально прогресивний, він ще й мелодійний, у ньому є вокальні партії – деякі з них як справжні пісні. Це дуже гарна музика, я думаю, це саме те, чого дійсно хочуть люди…».

Paul Oakenfold – один із засновників ейсід-хаусу, що прийшов до Англії в 80-х. Сьогодні його ім’я відоме у всьому світі: від андеграундних клубів до голлівудських холмів.
Кар’єра Пола розпочалася з клубу, який був напівпідвальним приміщенням у садку жіночого монастиря. Там з роками відшліфовувалася його професійна майстерність. У середині 70-х Paul Oakenfold їде до Нью-Йорку (на той момент серце танцкультури), де проводить трохи більше року, навчаючись у легендарного диск-жокея Ларрі Левана і регулярно відвідуючи культовий клуб Paradise Garage. Потім вертається на батьківщину, до Лондона, де веде колонку, присвячену хіп-хоп культурі, співпрацює з такими зірками як Prince, Will Smith, реміксує U2, Smashing Pumpkins. У 1989 році засновує власний лейбл Perfecto Records, на якому випускає релізи Grace, Man With No Name та ін.

Після дворічного резидентства у легендарному ліверпульскому клубі Cream та наступної роботи у лондонському суперклубі Home Paul Oakenfold вчинив абсолютно екстраординарно – у зеніті свого успіху він вирішив залишити батьківщину та переїхати до Америки, щоб почати все з нуля та завоювати ще один континент. Там він один за іншим створює саундтреки до хітових голлівудських блокбастерів, таких як «Пароль: риба-меч», «Планета мавп», «Матриця: Перезавантаження», «Умри, але не зараз», становиться резидентом турне Мобі та Мадонни, а також видає свій другий альбом A Lively Mind, в якому на ролях вокалістів виступають американські celebrities – актриса Бріттані Мерфі, хіп-хоппер Фарелл Вільямс та Grandmaster Flash.

У 1999 році Oakenfold занесений до Книги Рекордів Гінессу, як «Найуспішніший клубний діджей у світі» (у книзі було вказано, що річний прибуток діджея складає 250 тисяч фунтів стерлінгів). Paul Oakenfold був двічі номінований на Brit Award. У 1999 році читачі Djmag обрали його кращим діджеєм світу. Він – єдиний у світі діджей, ім’я якого вшановано у музеї Hard Rock Cafe's Rock & Roll Museum. У 2003 Пол отримав нагороду Pioneer of Dance Music з рук королеви Великобританії – Єлизавети ІІ.

Godskitchen Ukraine 2006
За останній рік це четвертий візит легендарного клубного бренду в Україну. Перша вечірка Godskitchen Ukraine 2006 відбулася 25 березня за участі Lisa Loud і Justin Drake у клубі Sound Planet. Другий Godskitchen Ukraine 2006 проходив 8 травня у МВЦ. Подія ввійшла в історію вітчизняної клубної культури як одна з наймасштабніших і запам’яталася тисячам клабберів виступом мегазірок діджеїнгу – Pete Tong і James Zabiela. Втретє Godskitchen Ukraine відбувся 12 серпня на «Острові Venus від Opium», його гостями стали MartijnTenVelden (автор хіта I Wish U Would) і Tom Neville.
Организатор Godskitchen в Україні: ВІРУС Production

Последние новости

Новогодний карнавал в Caribbean Club

Новогодний карнавал в Caribbean Club

31-12-2017
Узнай, как попасть на новогодний карнавал в Caribbean Club
Sasha Boole презентует альбом

Sasha Boole презентует альбом "Golden Tooth"

14-12-2017
14 декабря "буковинский Боб Дилан" Sasha Boole презентует свою третью студийную пластинку в стенах Caribbean Club Concert Hall
STAR & ORCHESTRA: Оля Диброва

STAR & ORCHESTRA: Оля Диброва

28-10-2017
28 октября состоится уже третье по счету шоу STAR & ORCHESTRA!
STAR & ORCHESTRA: Злата Огневич

STAR & ORCHESTRA: Злата Огневич

29-09-2017
29 сентября состоится уже второе шоу STAR & ORCHESTRA!
Только зарегистрированные пользователи могут добавлять комментарии. Войдите или зарегистрируйтесь.

Последние сообщения

implant.myauris
implant.myauris
Комментирует профайл
My Auris Dental Clinic 11Bis Nguyen Gia Thieu, Ward 6, District 3, City. Ho Chi Minh Mon - […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
AlSaha UA Blog Alsaha Ukraine Store Youtube Video Online Channel - Блог о Красоте, […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
Будьте в Гармонии с Природой и Окружающим миром! Не забывайте быть красивыми с натуральной […]
ribkov.n
ribkov.n
Комментирует заведение
Лучший бар на ул. Большая Васильковская 1-3/ Бассейная 2. Большой выбор напитков и любой […]
web-noticia web-noticia
web-noticia web-noticia
Комментирует новость
https://diaesportivo.com/
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100