Анонсы

Paul Oakenfold @ Alta Centr. Kiev  23/12/2006

Paul Oakenfold @ Alta Centr. Kiev 23/12/2006

18-12-2006

B-Creative презентує:

Godskitchen Worldwide 2006
23 грудня 2006, 22:00
м. Київ, Альта Експо,
пр. Московський 11 А

вперше в Україні
ексклюзивний виступ
PAUL OAKENFOLD
WWW.PAULOAKENFOLD.COM WWW.PERFECTO-FC.COM
CHIEF_MC, DИНАМІТ, SLAVA FLASH

Свій стиль він описує так: «Транс, що я люблю, не тільки інструментально прогресивний, він ще й мелодійний, у ньому є вокальні партії – деякі з них як справжні пісні. Це дуже гарна музика, я думаю, це саме те, чого дійсно хочуть люди…».

Paul Oakenfold – один із засновників ейсід-хаусу, що прийшов до Англії в 80-х. Сьогодні його ім’я відоме у всьому світі: від андеграундних клубів до голлівудських холмів.
Кар’єра Пола розпочалася з клубу, який був напівпідвальним приміщенням у садку жіночого монастиря. Там з роками відшліфовувалася його професійна майстерність. У середині 70-х Paul Oakenfold їде до Нью-Йорку (на той момент серце танцкультури), де проводить трохи більше року, навчаючись у легендарного диск-жокея Ларрі Левана і регулярно відвідуючи культовий клуб Paradise Garage. Потім вертається на батьківщину, до Лондона, де веде колонку, присвячену хіп-хоп культурі, співпрацює з такими зірками як Prince, Will Smith, реміксує U2, Smashing Pumpkins. У 1989 році засновує власний лейбл Perfecto Records, на якому випускає релізи Grace, Man With No Name та ін.

Після дворічного резидентства у легендарному ліверпульскому клубі Cream та наступної роботи у лондонському суперклубі Home Paul Oakenfold вчинив абсолютно екстраординарно – у зеніті свого успіху він вирішив залишити батьківщину та переїхати до Америки, щоб почати все з нуля та завоювати ще один континент. Там він один за іншим створює саундтреки до хітових голлівудських блокбастерів, таких як «Пароль: риба-меч», «Планета мавп», «Матриця: Перезавантаження», «Умри, але не зараз», становиться резидентом турне Мобі та Мадонни, а також видає свій другий альбом A Lively Mind, в якому на ролях вокалістів виступають американські celebrities – актриса Бріттані Мерфі, хіп-хоппер Фарелл Вільямс та Grandmaster Flash.

У 1999 році Oakenfold занесений до Книги Рекордів Гінессу, як «Найуспішніший клубний діджей у світі» (у книзі було вказано, що річний прибуток діджея складає 250 тисяч фунтів стерлінгів). Paul Oakenfold був двічі номінований на Brit Award. У 1999 році читачі Djmag обрали його кращим діджеєм світу. Він – єдиний у світі діджей, ім’я якого вшановано у музеї Hard Rock Cafe's Rock & Roll Museum. У 2003 Пол отримав нагороду Pioneer of Dance Music з рук королеви Великобританії – Єлизавети ІІ.

Godskitchen Ukraine 2006
За останній рік це четвертий візит легендарного клубного бренду в Україну. Перша вечірка Godskitchen Ukraine 2006 відбулася 25 березня за участі Lisa Loud і Justin Drake у клубі Sound Planet. Другий Godskitchen Ukraine 2006 проходив 8 травня у МВЦ. Подія ввійшла в історію вітчизняної клубної культури як одна з наймасштабніших і запам’яталася тисячам клабберів виступом мегазірок діджеїнгу – Pete Tong і James Zabiela. Втретє Godskitchen Ukraine відбувся 12 серпня на «Острові Venus від Opium», його гостями стали MartijnTenVelden (автор хіта I Wish U Would) і Tom Neville.
Организатор Godskitchen в Україні: ВІРУС Production

Последние новости

Новогодний карнавал в Caribbean Club

Новогодний карнавал в Caribbean Club

31-12-2017
Узнай, как попасть на новогодний карнавал в Caribbean Club
Sasha Boole презентует альбом

Sasha Boole презентует альбом "Golden Tooth"

14-12-2017
14 декабря "буковинский Боб Дилан" Sasha Boole презентует свою третью студийную пластинку в стенах Caribbean Club Concert Hall
STAR & ORCHESTRA: Оля Диброва

STAR & ORCHESTRA: Оля Диброва

28-10-2017
28 октября состоится уже третье по счету шоу STAR & ORCHESTRA!
STAR & ORCHESTRA: Злата Огневич

STAR & ORCHESTRA: Злата Огневич

29-09-2017
29 сентября состоится уже второе шоу STAR & ORCHESTRA!
Только зарегистрированные пользователи могут добавлять комментарии. Войдите или зарегистрируйтесь.

Последние сообщения

jkespinalseo
jkespinalseo
Комментирует профайл
https://vigocio.es/
jkespinalseo
jkespinalseo
Комментирует профайл
https://comerciojusto.com.mx/
implant.myauris
implant.myauris
Комментирует профайл
My Auris Dental Clinic 11Bis Nguyen Gia Thieu, Ward 6, District 3, City. Ho Chi Minh Mon - […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
AlSaha UA Blog Alsaha Ukraine Store Youtube Video Online Channel - Блог о Красоте, […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Комментирует профайл
Будьте в Гармонии с Природой и Окружающим миром! Не забывайте быть красивыми с натуральной […]
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100