Бібліотека нічного життя

Axwell

Стилі музики: House
Країна: Sweden
Офіційний сайт: www.djaxwell.com

Біографія

Кількість і якість такої популярної зараз house музики - не в останню чергу - заслуга Axwell. Молодий шведський продюсер, учасник проекту Swedish House Mafia, не потребує представлення.

Axwell почав створювати музику в 13 років. У двадцять - випустив першу платівку. Свій стиль Axwell називає 'the funky-ness of House' і ця музика повинна бути веселою і як можна більш енергійною.

2002 рік став по-справжньому успішним для Axwell. Його сингл з Isabel Fructuoso під псевдонімом Mambana очолив чарт DJ Magazine і став одним із самих граються літніх хітів. Лейбл Soulfuric Recordings випустив цей проект, який потрапив в плей листи таких майстрів як Louie Vega, Danny Rampling, Joey Negro, Ben Watt і Mark Doyle.
 
У вересні на Soulfuric Axwell виходить під іншим псевдонімом - Jetlag.
 
В кінці 2002 року Axwell пише Lead Guitar і випускає сингл під своїм ім'ям на лейблі легендарного Stonebridge.

Глобальна популярність прийшла до Axwell з треком Feel The Vibe. Трек був випущений на шведському лейблі Nero Recordings в липні 2004 року і отримав популярність серед багатьох діджеїв (серед яких Roger Sanchez, Judge Jules і Pete Tong) і мільйонів клаберів. Не багато часу пройшло і британські лейбли почали стукати у двері до Axwell. На початку 2005 року трек Feel The Vibe був перевиданий на Ministry of Sound.

Axwell також показав свій діджейський талант, роблячи чудові ремікси на інших виконавців: Usher, і Room 5, Clipse ft Faith Evans, N*E*R*D, Stonebridge та багатьох інших.

У січні 2005 вийшла в світ перша мікс-компіляція від Axwell - House Power Vol. 2 Mixed and compiled by Axwell. Випуском зайнявся шведський лейбл S Records. А в 2006 році дводисковий збірка Axwell виходить вже у серії Ministry of Sound Sessions.

Далі успіх і популярність незмінно супроводжують Axwel. Він постійно грає в кращих клубах, на наймасштабніших фестивалях, робить ремікси на найпопулярніші пісні. Як говориться, Axwell досяг "подвійного успіху": як сольний виконавець і як участнік фантастично популярного тріо Swedish House Mafia.


Дискографія

Сингли:

    * 1999 "Funkboy"
    * 2000 "Jazz Player"
    * 2000 "Pull Over"
    * 2002 "Black Pony" (with Stonebridge as Playmarker)
    * 2002 "Lead Guitar"
    * 2002 "Burning" (with Robbie Rivera)
    * 2003 "Burning - The Remixes" (with Robbie Rivera)
    * 2003 "High Energy" (feat. Evelyn Thomas)
    * 2003 "Wait A Minute" (with Nevada Cato)
    * 2004 "Feel The Vibe" (feat. Errol Reid)
    * 2005 "Feel The Vibe (Til The Morning Comes)" (feat. Errol Reid and Tara McDonald)
    * 2005 "Together" (with Sebastian Ingrosso feat. Michael Feiner)
    * 2005 "Watch The Sunrise" (feat. Steve Edwards) # 70 UK
    * 2007 "I Found U" (feat. Max C) # 6 UK
    * 2007 "Get Dumb" (with Steve Angello, Sebastian Ingrosso and Laidback Luke)
    * 2007 "It's True" (with Sebastian Ingrosso vs. Salem Al Fakir)
    * 2007 "Submariner"
    * 2008 "What A Wonderful World." (With Bob Sinclar feat. Ron Carroll)
    * 2008 "Open Your Heart" (with Dirty South feat. Rudy [disambiguation needed])
    * 2009 "Leave The World Behind" (feat. Deborah Cox with Steve Angello, Sebastian Ingrosso and Laidback Luke)
    * 2010 "One" (with Sebastian Ingrosso & Steve Angello)
    * 2010 "Nothing But Love 'feat. Errol Reid
    * 2010 "Miami 2 Ibiza" (feat. Tinie Tempah with Sebastian Ingrosso & Steve Angello)



Альбоми, видані в проекті Swedish House Mafia:

    * 2009 "Leave the world behind" (Swedish House Mafia and Laidback Luke ft. Deborah Cox)
    * 2010 "One" (with Sebastian Ingrosso & Steve Angello)
    * 2010 "New Life (remix)"

Новини на цю тему

Axwell и Bob Sinclar ищут лучших

Axwell и Bob Sinclar ищут лучших

03-10-2008
Axwell и Bob Sinclar объявили о интересном соревновании. Каждый желающий может ремиксоавть их летний хит.
Swedish House Mafia ненавидять сучасний хаус

Swedish House Mafia ненавидять сучасний хаус

31-05-2011
Читаємо, як діджеї обізвали своїх колег + дивимось останній кліп знаменитої трійці.
Sebastian Ingrosso:

Sebastian Ingrosso: "Ми не знали, що нас знімають"

30-11-2010
Учасник Swedish House Mafia розповів про документальний фільм Take One.
Шведская мафия оккупирует Киев

Шведская мафия оккупирует Киев

15-09-2009
Swedish House Mafia, музыкальное трио в составе Steve Angello, Sebastian Ingrosso и Axwell, вновь посетит Киев в рамках празднования седьмого Дня Рождения Kiss FM.
Duo Diamond виступлять на кращому клубному майданчику Монте-Карло

Duo Diamond виступлять на кращому клубному майданчику Монте-Карло

13-01-2015
Український діджей-дует порадує вишукану публіку 17 січня
Тільки зареєстровані користувачі можуть комментувати. Увійдіть або зареєструйтесь.

Новости партнёров

Останні повідомлення

vmykhaylivna99
vmykhaylivna99
Коментує заклад
Остались в восторге от заведения! Праздновали там Новый год 2019, шоу-программа […]
tkachuk_v95
tkachuk_v95
Коментує заклад
Задались вопросом где отметить Юбилей на 200 человек) и нашли прекрасное просторное […]
93799929379992mail
93799929379992mail
Коментує заклад
Интересуют только реальные знакомства в городе Одесса ! 0983057156 Постоянно нахожусь в […]
Коментує діджея
DJ AURICA ты просто СУПЕР в сиде это было просто бомба!!!! МОЛОДЕЦ
ganna.sereda
ganna.sereda
Коментує заклад
Осторожно! Здесь работаю воры. Всегда!!! Вы будете держать вещи при себе, но это вас не […]
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100