Бібліотека нічного життя

John Digweed

Стилі музики: House, Progressive, Progressive house
Країна: England
Рік народження: 1967
Офіційний сайт: www.johndigweed.com

Біографія

John Digweed уперше став за пульт у 13 років. Початком його кар'єри вважається перший виступ у менсфілдському клубі Renaissance у 1993 році. Цей старт відбувся після того, як John Digweed познайомився із DJ Sasha і дав йому послухати свої демо-записи. Надалі Digweed і Sasha дуже багато працювали разом.

John Digweed відомий як великий сподвижник progressive house - стилю, що на зламі тисячоліть був надзвичайно популярним. Він створив кілька відомих компіляцій для супер-лейблів Renaissance і Global Underground. Також John Digweed є власником власного лейблу - Bedrock Records, на якому виходять його продюсерські роботи.

Із 2000 по 2005 рік John Digweed просував свій "Bedrock" саунд, організовуючи вечірки в лондонському клубі Heaven по четвергах і брайтонському The Beach по п'ятницях. Однак, популярність Digweed'а зростала, його все частіше запрошували грати за кордоном, і регулярні виступи в Англії довелося припинити. Втім, час від часу знамениті вечірки від John Digweed у Heaven все ж відбуваються. 10-річчя своїх традиційних заходів John Digweed відсвяткував у 2008 році 10-годинним сетом, і не де-небудь, а в самому Matter.

Крім Європи John Digweed свого часу підкорив і Америку. Digweed і Sasha домоглися щомісячного резидентства у культовому нью-йоркському клубі Twilo, де рідко тепло вітали європейців. З 1996 по 2001 Sasha і Digweed грали в Twilo по 8-12 годин кожну останню п'ятницю місяця і зуміли зробити свою вечірку однією з найулюбленіших в клубі. У 2001 Sasha потрапив в аварію і пошкодив вухо, після чого John Digweed ще продовжував грати в Twilo до тих пір, поки клуб не закрили.

John Digweed зіграв самого себе (діджея) в кіно - у фільмі Groove (2000 р). Фільм оповідає про нічний рейв у Сан-Франциско. А ще з кіно Digweed'а пов'язують саундтреки, написані ним для кінострічок Trainspotting, Stark Raving Mad і Ecstasy: Three Tales of Chemical Romance.

Крім того, що John Digweed постійно гастролює по всьому світу, він ще з 2000 року веде щотижневе радіошоу на Kiss radio station. У програмі шоу - годинний сет від John Digweed плюс годинний сет запрошеного діджея. Тепер кожні півроку під брендом радіошоу Transitions Digweed випускає ексклюзивні мікс-компіляції.

Протягом 10 років John Digweed міцно тримався у першій десятці DJ Mag Top 100, і навіть став одного разу № 1 діджеєм світу - у 2001 році.

Дискографія John Digweed:

Компіляції
• 1994: Journeys by DJ Volume 4: Silky Mix (Music Unites)
• 1994: Sasha & John Digweed - Renaissance: The Mix Collection (Renaissance)
• 1995: Renaissance: The Mix Collection Part 2 (Renaissance)
• 1996: Sasha & John Digweed - Northern Exposure (Ministry of Sound)
• 1997: Sasha & John Digweed - Northern Exposure 2 (Ministry of Sound)
• 1997: The Winning Ticket (Jackpot)
• 1998: Global Underground 006: Sydney (Boxed)
• 1999: Bedrock (INCredible)
• 1999: Sasha & John Digweed - Northern Exposure: Expeditions (INCredible)
• 1999: Global Underground 014: Hong Kong (Boxed)
• 2000: Sasha & John Digweed - Communicate (INCredible) (Billboard 200 # 149)
• 2001: Global Underground 019: Los Angeles (Boxed)
• 2002: MMII (Bedrock Records) (Billboard Top Electronic Albums # 7)
• 2003: Stark Raving Mad (Thrive Records) (Billboard Electronic # 9)
• 2004: Layered Sounds (Bedrock Records)
• 2005: fabric 20 (fabric) (Billboard Electronic # 13)
• 2005: Choice - A Collection of Classics (Azuli Records)
• 2005: Layered Sounds 2 (Bedrock Records)
• 2006: Transitions (Renaissance) (Billboard Electronic # 16)
• 2007: Transitions Vol. 2 (Renaissance)
• 2007: Transitions Vol. 3 (Renaissance)
• 2008: Transitions Vol. 4 (Renaissance)
• 2008: Bedrock 10: Past Present Future (Bedrock Records)
• 2009: Bedrock Eleven (Bedrock Records)
• 2010: Structures (Bedrock Records)
• 2010: Bedrock Twelve (Bedrock Records)

Сингли
• 1993: Bedrock - "For What You Dream Of" (Stress Records) (UK # 25)
• 1997: Bedrock - "Set in Stone" / "Forbidden Zone" (Stress Records) (UK # 71)
• 1999: Bedrock - "Heaven Scent" (Bedrock Records) (UK # 35)
• 2000: Bedrock - "Voices" (Bedrock Records) (UK # 44)
• 2001: Bedrock - "Beautiful Strange" (Bedrock Records)
• 2002: Bedrock - "Emerald" (Bedrock Records)
• 2003: Bedrock - "Forge" (Bedrock Breaks)
• 2005: Bedrock - "Santiago" (Bedrock Records)
• 2006: Bedrock - "Warung Beach" (Bedrock Records)
• 2007: John Digweed - "Gridlock" (Renaissance)
• 2009: John Digweed & Nick Muir - "Tangent" (Bedrock Records)
• 2010: John Digweed & Nick Muir - "Satellite / Meteor" (Bedrock Records)
• 2010: John Digweed & Nick Muir - "Satellite / Meteor (Remixes)" (Bedrock Records)

Новини на цю тему

Клуб Mantra з гордістю представляє легенду електронної музики - JOHN DIGWEED

Клуб Mantra з гордістю представляє легенду електронної музики - JOHN DIGWEED

07-10-2013
11 жовтня пройде фірмова вечірку лейблу DAR - DAR SESSIONS
John Digweed і його структура

John Digweed і його структура

01-06-2010
Ікона progressive house у липні випустить нову компіляцію.
Перший трейлер «Екстазі Ірвіна Велша» (відео)

Перший трейлер «Екстазі Ірвіна Велша» (відео)

09-08-2011
2011-й рік щось багатий на вечірково-наркоманські фільми.
Лейбл Bedrock отметил день рождения

Лейбл Bedrock отметил день рождения

16-10-2006
Живая легенда электронной музыки John Digweed отмечал день рождения своего родного лейбла Bedrock. В момент празднования в ночном клубе "Heaven",Дигвид отыграл свои лучшие релизы, включая собственный сингл 'Warung Beach'.
ТОП событий Amsterdam Dance Event 2014 (фото)

ТОП событий Amsterdam Dance Event 2014 (фото)

25-09-2014
Читай подробный гид по Amsterdam Dance Event 2014
Тільки зареєстровані користувачі можуть комментувати. Увійдіть або зареєструйтесь.

Новости партнёров

Останні повідомлення

vmykhaylivna99
vmykhaylivna99
Коментує заклад
Остались в восторге от заведения! Праздновали там Новый год 2019, шоу-программа […]
tkachuk_v95
tkachuk_v95
Коментує заклад
Задались вопросом где отметить Юбилей на 200 человек) и нашли прекрасное просторное […]
93799929379992mail
93799929379992mail
Коментує заклад
Интересуют только реальные знакомства в городе Одесса ! 0983057156 Постоянно нахожусь в […]
Коментує діджея
DJ AURICA ты просто СУПЕР в сиде это было просто бомба!!!! МОЛОДЕЦ
ganna.sereda
ganna.sereda
Коментує заклад
Осторожно! Здесь работаю воры. Всегда!!! Вы будете держать вещи при себе, но это вас не […]
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100